Directorul interimar al întreprinderii „Poșta Moldovei” respinge acuzațiile poștașilor de la Bălți

După ce angajații întreprinderii „Poșta Moldovei” din municipiul Bălți au ieșit la protest și au cerut demisia conducerii de la Chișinău, directorul interimar al întreprinderii, Vitalie Zaharia, a venit cu o reacție. El a negat acuzațiile aduse în adresa lui și a instituției pe care o conduce.

„Reorganizarea întreprinderii de stat „Poșta Moldovei” deranjează unele persoane, care au ieșit din zona de confort și sunt puse la muncă, astfel că acestea lansează în public informații false, inclusiv atacuri la adresa directorului întreprinderii”, a spus Vitalie Zaharia.

Acesta a venit cu dezmințiri și la acuzațiile aduse de directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu, în cadrul unei conferințe de presă din 13 ianuarie anul curent.

În anul 2020 s-au desfășurat mai multe anchete pe marginea abaterilor privind gestionarea patrimoniului întreprinderii, în care a fost vizat și Vasile Guțu. Aceste anchete au constatat încălcări grave, care au adus prejudicii mari întreprinderii, iar prin această conferință de presă Vasile Guțu a încercat să distragă atenția de la abaterile grave, comise de el. Mai mult, Vasile Guțu a încercat să împiedice desfășurarea anchetelor, prin organizarea ilegală de mitinguri și greve”, a declarat directorul interimar de la „Poșta Moldovei”.

Totodată, acesta a mai precizat că toate măsurile întreprinse de el, inclusiv cele de optimizare sunt în beneficiul instituției și nicidecum pentru ca această să ajungă în pragul falimentului.

Amintim că în această săptămână, mai mulți angajați ai sucursalei din Bălți s-au arătat nemulțumiți de condițiile de muncă din cadrul întreprinderii și au ieșit la protest, după ce le-a fost redus programul de activitate. Alături de poștașii de la Bălți au protestat și angajații din Fălești și Glodeni.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x