Un tânăr din raionul Florești a furat o mașină, dar a nimerit cu unitatea de transport în accident

Un tânăr în vârstă de 22 ani, originar din raionul Florești, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de furtul unui automobil.

Oamenii legii au fost sesizați de un bărbat din comuna Colonița, care le-a spus că din ogradă i-a fost răpit automobilul de marca Volkswagen. Unitatea de transport era descuiată, iar cheile se aflau în contact. Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 42.304 de lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost găsit accidentat pe o stradă din Chișinău, iar suspectul în comiterea infracțiunii a fugit de la fața locului.

Suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut mai târziu și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, tânărul și-a recunoscut vina și a declarat că a răpit unitatea de transport pentru a se deplasa până în municipiul Chișinău.

Tânărul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt, jaf și huliganism. Pentru fapta comisă, el riscă conform legislației, de la 3 până la 5 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x