/VIDEO/ Droguri în valoare de șapte milioane lei, ridicate de oamenii legii în municipiul Bălți și raionul Dondușeni. Printre suspecți se află și un avocat

Șase suspecți, printre care și un avocat, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de punerea în circulație a drogurilor de tip marijuana și PVP pe teritoriul municipiului Bălți și raionului Dondușeni.

Polițiștii și procurorii au percheziționat domiciliile, depozitele și unitățile de transport a opt figuranți, cu vârstele cuprinse între 23 și 62 de ani. În urma perchezițiilor, au fost ridicate diferite bunuri și obiecte ale infracțiunii. Este vorba despre 100 kilograme de marijuana fărâmițată, 200 kilograme de plante de cânepă uscată, cinci aparate artizanale pentru consumul drogurilor, șapte telefoane mobile; nouă cartele SIM, 1.500 euro, 30.000 de lei, 300 de dolari și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

Valoarea drogurilor ridicate, pe piața neagră, constituie aproximativ șapte milioane de lei.

Percheziții au fost petrecute și la doi angajați din cadrul a două Inspectorate de Poliție din nordul țării.

În continuare sunt întreprinse acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care au participat ori au favorizat comiterea infracțiunilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x