Inspectoratul de Poliție Bălți anunță concurs pentru servicii de ridicare și transportare a mijloacelor de transport în cadrul proceselor contravenționale

Inspectoratul de Poliție Bălți anunță concurs pentru adjudecarea serviciilor de ridicare, transportare, depozitare și restituire a mijloacelor de transport în cadrul proceselor contravenționale.

Procedura de selectare a agentului economic se va desfășura prin licitație publică conform Codului Civil al Republicii Moldova. Documentația standard poate fi obținută de la Inspectoratul de Poliție Bălți, cu sediul pe strada Ștefan cel Mare 50 sau poate fi vizualizată accesând pagina web: www.politia.md la directoriul transparență, rubrica achiziții publice (anunțuri lansate).

Cerințele față de agenții economici și datele care urmează a fi incluse în ofertă precum și criteriile de eligibilitate și evaluare a ofertelor sunt stabilite în documentația standard.

Ofertele agenților economici pot fi depuse până la data de 19 aprilie 2021, ora 10.00 la adresa juridică a Inspectoratului de poliție Bălți. Acestea vor fi deschise la data de 26 aprilie 2021, ora 10.00.

Rezultatele concursului vor fi anunțate în termen de trei zile lucrătoare de la data semnării procesului-verbal. Termenul contractului se va stabili pentru o perioadă de cinci ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x