/VIDEO/ Contrabandă de proporții cu țigări și pesticide, depistată la o frontieră de stat din raionul Briceni

Un autoturism ticsit cu țigări și pesticide de contrabandă a fost depistat în zona de responsabilitate a frontierei Larga din raionul Briceni.

În noaptea de 30 spre 31 martie, ofițerii de investigații din cadrul Direcției Regionale Nord au depistat în apropierea liniei frontierei moldo-ucrainene un mijloc de transport de model Nissan Terrano. În autovehicul au fost identificați doi cetățeni moldoveni cu vârste de 30 și 31 ani. Bărbații transportau marfă ce ar fi fost introdusă ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Aceștia aveau pregătite cutii cu țigări care urmau să ajungă  în Ucraina.

În habitaclul mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au depistat 25 de cutii, în care erau aranjate 12.500 pachete de țigări, cu timbru de acciz autohton și 24 butelii, cu volumul a câte cinci litri fiecare, pline cu pesticide de origine ucraineană. Lotul de bunuri se ridică la o valoare de aproximativ 400 mii lei.

Cazul este documentat în continuare de către angajații Direcției regionale Nord sub toate aspectele legale, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și deconspirării schemei infracționale privind traficul de țigări și mărfuri de contrabandă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x