O femeie a fost jefuită în plină noapte de către trei tineri pe un drum din raionul Soroca. Suspecții riscă până la șapte ani de închisoare

O femeie în vârstă de 26 ani, din raionul Soroca, care oprise mașina din cauza unei defecțiuni, a fost jefuită în plină noapte de trei persoane necunoscute.

Totul s-a produs în noaptea de 29 martie, în jurul orei 2.00, pe traseul din preajma satului Oclanda din raionul Soroca. Femeia le-a povestit oamenilor legii că a stopat automobilul pentru a înlătura o defecțiune. La scurt timp, lângă ea s-a oprit un automobil de marca Renault, din care au coborât trei tineri. Aceștia au aplicat forța fizică și i-au sustras geanta, în care se aflau bunuri personale și un telefon mobil.

În urma investigațiilor, polițiștii au reținut făptașii. Aceștia s-au dovedit a fi  trei tineri, cu vârstele cuprinse între 15 și 26 ani, locuitori ai raioanelor Sângerei și Dondușeni. Doi dintre bănuiți au fost judecați anterior pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor făptașii și-au recunoscut vina. O parte din bunuri au fost depistate la ei și restituite proprietarei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x