/VIDEO/ Un bărbat a fost plasat în arest după traversarea frontierei cu droguri din Franța de aproximativ un milion de lei

Activitatea unui grup criminal organizat, care introducea în țară droguri, prin punctul vamal Leușeni, a fost deconspirată. Oamenii legii ți procurorii din nordul țării au reținut un membru al grupului în vârstă de 43 ani, care prin repartizarea rolurilor bine determinate și planificate, în funcție de necesitățile activității infracționale, transporta pe cale de contrabandă și comercializa pe teritoriul Republicii Moldova diferite tipuri de droguri.

Bănuitul a fost reținut imediat după traversarea frontierei și supus percheziției – atât corporale, cât și a automobilului. În rezultat, oamenii legii au depistat și ridicat de la acesta peste 980 pastile psihotrope de tip „subutex”, care erau tăinuite sub bancheta din spate a autoturismului, introduse în țară prin contrabandă din Franța, peste 1.200 euro, care ar fi proveniți din activitate infracțională, precum și un telefon mobil. Drogurile depistate pe piața neagră ar fi valorat aproximativ un milion de lei.

Judecătoria Bălți a dispus plasarea suspectului în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile, timp în care investigațiile vor continua. Pentru infracțiunea săvârșită, bărbatul riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x