Un bărbat din raionul Florești și-a bătut mama, a încercat să mituiască polițistul de sector prin intermediul unui cumătru, după care i-a denunțat pe ambii la CNA

Un caz de violență în familie, care a avut loc în satul Roșieticii Vechi din raionul Florești, s-a terminat cu reținerea unui polițist de sector și a unui intermediar. Aceștia au fost denunțați la Centrul Național Anticorupție (CNA) de către un bărbat, cercetat de poliție, pentru că și-ar fi agresat mama.

Potrivit denunțătorului, angajatul Inspectoratului de Poliție Florești, i-ar fi dat de înțeles că ar putea rezolva plângerea depusă de mama sa pentru agresare fizică în schimbul unei stimulări financiare. Rolul intermediarului dintre polițist și presupusul agresor s-a angajat să-l execute un cumătru, care urma să transmită suma de 2.000 de lei. După ce s-a rezolvat cazul, bărbatul s-a răzgândit să achite suma convenită și i-a denunțat pe ambii la Direcția generală teritorială Nord a CNA.

Pe faptele date, CNA și procurorii au inițiat o anchetă pentru trafic de influență, iar polițistul și intermediarul au fost reținuți și plasați în izolator pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați de trafic de influență, aceștia riscă pușcărie sau amendă penală, iar în cazul polițistului și privarea de dreptul de a ocupa funcții publice.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x