Președintele Organizației Teritoriale PACE din Sângerei a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Președintele Organizației Teritoriale a formațiunii politice PACE din Sângerei, Tudor Balan, care l-a stropit pe vicepreședintele raionului cu verde de briliant, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de către Judecătoria Sângerei, care a respins demersul procurorilor de arestare a învinuitului pentru o lună. Procuratura consideră încheierea judecătorului de instrucție ilegală și anunță că o va contesta.

Între timp, al treilea membru PACE a fost recunoscut și audiat de Procuratura raionului Sângerei, în calitate de bănuit pe marginea incidentului din seara zilei de 6 aprilie.

Amintim că vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, membru al Platformei DA, a ajuns la spital cu arsuri de gradul I și II, după ce a fost stropit cu verde de briliant de un membru al formațiunii PACE, iar soluția ar fi nimerit în ochii demnitarului. Reprezentanții partidului PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc, susțin că au recurs la un asemenea gest în semn de protest că funcționarul s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19, înaintea medicilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x