O deputată PDM a fost răpusă de COVID-19

Deputata Partidului Democrat (PDM), Ludmila Guzun s-a stins din viață în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Aceasta avea 60 de ani.

Deputata a făcut o formă gravă a infecției, și a fost internată la spital timp de două luni. În ultima perioadă aceasta trecea printr-un tratament post-COVID.

Partidul Democrat din Moldova a venit cu un mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea în neființă a colegei de partid.

Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a vicepreședintei Partidului Democrat, doamna Ludmila Guzun. OM de o rară inteligență și cumsecădenie, un profesionist desăvârșit, patriot al neamului, o colegă devotată și un prieten adevărat. O Doamnă pentru care mereu a prevalat omenia, un model de corectitudine pentru toți. O pierdere irecuperabilă… Sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și celor apropiați. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, se arată în mesajul PDM.

Ludmila Guzun a obținut fotoliul de parlamentar în anul 2019. Aceasta a candidat în circumscripția uninominală nr. 16 Ungheni. Anterior, a fost președinte de raion.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x