Deputat PAS: Carburanții s-au scumpit din nou, iar socialiștii aplaudă și dau vine pe președinte

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție pe o rețea de socializare, după ce carburanții s-au scumpit din nou în Republica Moldova.

Benzina și motorina s-au scumpit din nou, iar înțelegerile de cartel se țin gârlă. Ce fac socialiștii? Ca de obicei, aplaudă și… dau vina pe Președinte. Altceva ei nu știu să facă. Cu toate că anume ei, socialiștii, sunt cei care protejează conducerea Consiliului Concurenței, care este principala instituție responsabilă de combaterea ilegalităților în acest domeniu. Câteva exemple în acest sens. Încă de când eram la guvernare împreună, s-au opus adoptării legii care ar fi responsabilizat sub aspectul eficienței instituțiile de reglementare, inclusiv ANRE și Consiliului Concurenței (inițiativa deputaților Litvinenco, Slusari și Munteanu). De asemenea, s-au opus efectuării auditului extern la Consiliului Concurenței, de unde ar fi rezultat cu siguranță concluzia precum că instituția nu își realizează misiunea pentru care a fost instituită. În plus, atunci când s-a acordat vot de neîncredere conducerii ANRE, socialiștii s-au opus luării unei decizii similare – acordarea votului de neîncredere – și pentru Consiliul Concurenței. Socialiștii sunt absolut iresponsabili și consideră că cetățenii pot fi prostiți mai departe. Dar greșesc amarnic. Se vor convinge de asta la alegerile parlamentare anticipate din această vară”, a scris Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că una dintre cele mai mari rețele de benzinării din Republica Moldova, a afișat vineri seara noi prețuri la benzină, motorină și gaz lichefiat.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x