PSRM cere demisia Maiei Sandu și organizarea alegerilor prezidențiale anticipate. Deputat PAS: „Beți ceai și vă vaccinați! De anticipate nu scăpați”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), cere demisia Maiei Sandu din funcția de președinte al țării și alegeri prezidențiale anticipate.

O declarația în acest sens a fost adoptată în cadrul ședinței Consiliului Republican al PSRM.

Partidul Socialiștilor considera ca Maia Sandu a participat direct în complotul antistatal, antinațional și anticonstituțional împotriva țării noastre și al poporului ei. Cerem demisia Maiei Sandu și alegeri anticipate a președintelui Republicii Moldova”, se arată în declarația adoptată de PSRM.

La scurt tip, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție pe o rețea de socializare. Acesta i-a îndemnat pe socialiști să bea ceai și să se vaccineze.

După comunicatul PSRM, nu poți decât să constați că… Bogdan Țîrdea a devenit liderul de facto al partidului, iar Dodon e „general de nuntă” (la „podtanţovcă”). Un singur mesaj pentru majoritatea PSRM-Şor: Beți ceai și vă vaccinați! Că de anticipate nu scăpați”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că la 15 aprilie, magistrații Curții Constituționale au admis sesizarea președintelui Maia Sandu și au constatat că sunt întrunite circumstanțele care justifică dizolvarea Parlamentului Republicii Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x