Oamenii legii au identificat șoferul, care a provocat un accident rutier la o intersecție din Bălți și a fugit de la fața locului

Oamenii legii au identificat șoferul, care a provocat un accident rutier la o intersecție din Bălți și a fugit de la fața locului. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat, în vârstă de 66 ani, locuitor al orașului Bălți.

Pe numele bărbatului au fost întocmite două procese contravenționale pentru: încălcarea regulilor de circulație rutieră soldată cu deteriorarea bunurilor materiale ori cauzarea de vătămări corporale ușoare și pentru părăsirea locului în care s-a produs accidentul rutier.

Șoferului i-a fost aplicată o amendă de 1.200 lei, cinci puncte de penalizare și privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 1 an.

Amintim că la data de 22 aprilie, în jurul orei 7.30, la intersecția străzilor Alexandru cel Bun și Decebal din orașul Bălți, un bărbat, care se afla la volanul unui automobil de marca Mitsubishi Galant, s-a lovit într-un troleibuz cu pasageri. Șoferul a ieșit din unitatea de transport, dar la scurt timp s-a întors în mașina deja avariată și a plecat mai departe.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x