IGSU a anunțat primele versiuni în cazul incendiului de la depozitul de vopsea din Chișinău

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit la depozitul cu vopsea de pe strada Calea Basarabiei din orașul Chișinău.  

După efectuarea cercetării statice și dinamice a locului incendiului, laboratorul experimental antiincendiar a înainta două versiuni. Prima ipoteză investigată de specialiști este un scurtcircuit în rețeaua electrică. A doua versiune înaintată după efectuarea cercetării este autoaprinderea materialelor/substanțelor.

Angajații IGSU vor continua investigațiile pentru elucidarea tuturor circumstanțelor, care au dus la producerea incendiului. După finalizarea cercetării minuțioase a locului de ardere, laboratorul experimental antiincendiar va întocmi o încheiere în care va fi inclusă cea mai probabilă cauză de producere a incendiului.

Amintim că în dimineața zilei de 21 aprilie, în jurul orei 6.40, un incendiu devastator a izbucnit la depozitul cu vopsea din orașul Chișinău. 60 de pompieri și salvatori, cu 15 autospeciale, au luptat cu flăcările care au afectat o suprafață de 2 mii metri pătrați. Incendiul a fost lichidat, după aproape 24 de ore de la izbucnire.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x