Din 3 mai un nou consulat al Republicii Moldova își deschide ușile în Franța

Începând cu 3 mai, Consulatul general al Republicii Moldova la Nisa, Franța, își va deschide ușile pentru public, ca urmare a obținerii recente a ultimelor autorizații din partea autorităților franceze, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău.

Potrivit consulului general, Lilian Moraru, înființarea Consulatului general al Republicii Moldova în orașul Nisa vine să sprijine comunitatea de cetățeni moldoveni aflați în regiunile Provence-Alpes-Cote d’Azur, Occitanie, Nouvelle Aquitaine, Auvergne-Rhone-Alpes, Corse, precum și să impulsioneze relațiile moldo-franceze în domeniul economic, cultural și științific.

De la 3 mai, primirea cetățenilor în audiență se va efectua pentru prestarea tuturor serviciilor consulare, cu excepția perfectării actelor de identitate (buletine și pașapoarte). Actele de identitate menționate vor fi perfectate în perioada imediat următoare, având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic.

Începând cu zilele următoare, informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: nisa.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Coordonatele de contact ale Consulatului Republicii Moldova la Nisa: 31 Avenue Jean Médecin, 06000 Nisa, numărul de telefon: +3349392357, email: [email protected], adresa poștală: 31 Avenue Jean Médecin, BP 1067, 06001 Nice Cedex 1.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x