Un bărbat în vârstă de 32 ani, a fost omorât de către un consătean în raionul Drochia

Reglări de conturi cu sfârșit tragic în raionul Drochia. Un bărbat în vârstă de 32 ani, a murit, după ce i-au fost aplicate mai multe plăgi de cuțit de către un consătean.

Cazul s-a produs duminică, 25 aprilie, în jurul orei 21.30, în localitatea Șalvirii Noi din raionul Drochia. Victima, împreună cu două persoane necunoscute, a intrat în gospodăria unui consătean, în vârstă de 33 ani, pentru a regla niște conturi mai vechi, aplicând violența.

Proprietarul speriat, a reușit să fugă în casă, unde a găsit un cuțit de bucătărie, după care a ieșit înapoi pe pragul casei și i-a aplicat bărbatului de 32 ani, lovituri cu cuțitul în regiunea cutiei toracice și a gâtului. Acesta s-a stins din viață până la sosirea ambulanței.

Oamenii legii au fost anunțați chiar de către bărbatul care și-a ucis consăteanul. El a fost reținut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru omor. 

În continuare se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x