Maia Sandu despre alianța lui Vladimir Voronin cu Igor Dodon: Văd o disperare și nu o strategie extraordinară

După ce Partidul Socialiștilor (PSRM) și Partidul Comuniștilor (PCRM) au anunțat că vor crea un bloc electoral și vor merge împreună la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Maia Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni la postul public de radio din Republica Moldova, că alianța acestora este una creată din disperare.

Pe stânga văd o disperare și nu o acțiune, o strategie extraordinară. Această disperare a lor vine din teama față de alegătorii Republicii Moldova. Ei au tot încercat să facă imposibile aceste alegeri parlamentare anticipate. Astfel, aceste alegeri parlamentare anticipate sunt o mare oportunitate pentru viitorul Republicii Moldova. Reprezintă o oportunitate pentru următorii 30 de ani. Anul acesta sărbătorim 30 de ani de independență și, dacă ne uităm în urmă, nu vedem foarte multe lucruri notabile”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Blocul electoral al PCRM și PSRM pentru participare la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Totodată, a fost înregistrat și simbolul electoral al acestora, steaua și secera cu ciocanul în centru.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x