Accident în raionul Soroca. Un tânăr de 22 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce motocicleta victimei s-a lovit într-un motocultor

Un tânăr în vârstă de 22 ani a murit, iar alte trei persoane, printre care și un minor, au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce motocicleta care era condusă de victimă s-a lovit într-un motocultor.

Accidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 15 mai, în jurul orei 23.45, în localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Tânărul de 22 ani, avea ca pasager un minor de 15 ani, ambii locuitori ai satului Căinarii Vechi și  deplasau cu motocicleta din localitatea natală spre satul Izvoare din raionul Florești. Din cauza vitezei mari de deplasare și a vizibilității reduse, aceștia s-au tamponat în spatele unui motocultor, care se deplasa în aceeași direcție, regulamentar.

Motocultorul, dotat cu semne reflectorizante, era condus de un bărbat în vârstă de 36 ani, având ca pasageră o femeie de 26 ani, la fel ambii locuitori ai satului Căinarii Vechi.

În urma impactului, conducătorul motocicletei de 22 ani, a decedat pe loc, iar pasagerul de 15 ani și persoanele din motocultor au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Foto Accident în raionul Soroca. Un tânăr de 22 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce motocicleta victimei s-a lovit într-un motocultor 1 18.01.2022
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x