Jurnalista Nata Albot se retrage de pe lista PAS: „Nu vreau sa fac mai mult rău echipei decât bine”

Jurnalista Nata Albot, candidata propusă la funcția de deputat pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, a anunțat că se retrage din cursa electorală.

Eu nu am un partid al meu. Am fost invitată să mă alătur unei echipe care de mulți ani construiește o echipă care are valori. Eu trebuie să respect valorile acestei cauze. Nu m-am cerut în politică. Nu pot spune că este visul vieții mele. Eu am decis să prioritizez în situația asta, ținând cont de rugămințile voastre să nu cedez și ținând cont de cauza unei echipe. Am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care preconizam să îl fac. De aceea, eu am decis să mă retrag de pe lista PAS”, a declarat Nata Albot.

Anunțul a fost făcut la două zile, după ce fostul șef adjunct al IGP și actualul lider al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate, că un candidat cu numărul 8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care acum cinci ani în urmă a fost prinsă cu substanțe narcotice pe Aeroportul Internațional Chișinău.  

Ulterior, în presă au apărut informații că e vorba de Nata Albot, candidatul de pe lista PAS. Potrivit unui proces-verbal semnat de oamenii legii, a cărui autenticitate a fost confirmată de Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, o persoană pe nume Natalia Albot, a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 0,78 grame de marijuana asupra ei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x