Partidului Acțiune și Solidaritate după retragerea Natei Albot: „Regretăm foarte mult aceste atacuri. Ei vor răspunde în fața legii”

Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) regretă retragerea Natei Albot din lista candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Deputatul Igor Grosu, a scris pe o rețea de socializare că persoanele care au recurs la atacuri în adresa jurnalistei vor răspunde în fața legii.

Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica. Anume cu mâinile lor a fost construit sistemul corupt și mafiot din țara noastră. Ei vor răspunde foarte curând în fața legii –  în vremurile bune”, a scris Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Nata Albot, candidata propusă la funcția de deputat pe lista PAS, la alegerile parlamentare anticipate a anunțat că se retrage din cursa electorală.

Anunțul a fost făcut la două zile, după ce fostul șef adjunct al IGP și actualul lider al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate, că un candidat cu numărul 8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care acum cinci ani în urmă a fost prinsă cu substanțe narcotice pe Aeroportul Internațional Chișinău. 

Ulterior, în presă au apărut informații că e vorba de Nata Albot, candidatul de pe lista PAS. Potrivit unui proces-verbal semnat de oamenii legii, a cărui autenticitate a fost confirmată de Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, o persoană pe nume Natalia Albot, a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 0,78 grame de marijuana asupra ei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x