Un bărbat din Franța a fost arestat după ce a sunat de 27.000 de ori la Poliție și a adresat insulte în adresa oamenilor legii

Un bărbat din Franța, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat la Lyon, după ce ar fi sunat de 27.000 de ori la Poliție și Jandarmerie în decurs de o lună. Francezul este acuzat de hărțuirea oamenilor legii, cărora le-ar fi adresat injurii prin telefon, notează Digi24.ro.

Cunoscut justiţiei franceze pentru „fapte similare”, bărbatul a fost localizat într-un hotel de la periferia oraşului Lyon, unde a fost arestat. Potrivit oamenilor legii, între 7 aprilie şi 18 mai, bărbatul ar fi apelat 14 servicii ale poliţiei sau jandarmeriei de pe teritoriul naţional, făcând în special „observaţii de natură sexuală funcţionarelor şi uneori rostind insulte”. În total, 34 de victime au fost identificate în cadrul procedurilor.

O expertiză psihiatrică a suspectului realizată după ce a fost arestat arată că bărbatul avea discernământ în momentul comiterii faptelor. Bărbatul şi-a recunoscut faptele, însă nu a fost în măsură să le explice și urmează să fie trimis în judecată. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Sursa: Digi24.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x