Arina Spătaru nu se regăsește în lista electorală: „Misiunea mea de deputat se va finaliza odată cu mandatul”

Deputata a Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, nu se regăsește în lista primelor 27 de candidați ai formațiunii, făcută public ieri, după ce au fost depuse actele de înregistrare la Comisie Electorală Centrală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Să finalizezi activitatea de deputată nu este deloc ușor, indiferent de circumstanțe. Chiar dacă știi că te așteaptă un viitor mai bun în familie, afacere și parohie, despărțirile sunt întotdeauna dureroase, mai ales că ai investit timp (uneori mai mult timp decât petreci în compania familiei sau a prietenilor), ai legat relații profesionale, dar și prietenii de durată. Primul pas în acest sens a fost participarea mea la ședința Consiliului Politic Național al Platformei DA, unde am explicat colegilor mei dragi că la moment există oportunități pentru a oferi șanse de a accede în Parlament și altor persoane din partid, astfel încât să promovăm femei în poziții favorabile pe lista electorală. Mulțumesc frumos colegilor pentru înțelegere, iar aplauzele lor le-am primit ca un „Doamne ajută în continuare”” a scris Arina Spătaru pe pagina sa de Facebook.

La alegerile parlamentare din 2019, Arina Spătaru a candidat atât pe circumscripția națională, cât și pe Circumscripția uninominală nr. 10 Bălți din partea Blocului electoral ACUM, din care făcea parte partidul său. La Bălți, aceasta a fost devansată de candidații Partidului Nostru și Partidului Socialist din Republica Moldova, dar a ajuns în cele din urmă deputat pe lista de partid.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x