Gheorghe Cavcaliuc, citat de Procuratura Sângerei în dosarul „verdelui de briliant”

Președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a fost citat de Procuratura Sângerei pentru a fi pus sub învinuire în dosarul „verdelui de briliant”. Informația a fost confirmată pentru mai multe instituții de presă de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Gheorghe Cavcaliuc este acuzat de huliganism și instigare la violență. Procurorii au finalizat urmărirea penală și urmează să transmită dosarul în judecată. Liderul PACE ar fi refuzat să se prezinte la ședință pe motiv că este deja înregistrat în calitate de candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Procuratura din Sângerei a cerut permisiunea Comisie Electorale Centrale pentru ca Gheorghe Cavcaliuc și ceilalți patru membri ai PACE, implicați în dosarul „verdelui de briliant”, să poate fi trași la răspundere.

Amintim că la data de 6 aprilie, mai mulți membri ai formațiunii PACE l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, ultimul având nevoie de spitalizare ca urmare a leziunilor primite.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x