VIDEO:Primarul și viceprimarii de Bălți au amânat audiența cetățenilor din cauza coronavirusului

Anunțul a fost făcut de către edilul orașului, Renato Usatîi într-un live pe rețelele de socializare. Primarul susține că locuitorii orașului pot să discute cu el și adjuncții lui doar la telefon. Asta pentru a evita o eventuală infectare cu  Covid-19. Anunțul a fost făcut de către edilul orașului, Renato Usatîi într-un live pe rețelele de socializare. Primarul susține că locuitorii orașului pot să discute cu el și adjuncții lui doar la telefon. Asta pentru a evita o eventuală infectare cu  Covid-19.

Totodată edilul a mai zis că Republica Moldova nu este capabilă să facă față unei epidemii de coronavirus, iar populația nu-și va putea asigura procurarea medicamentelor pentru a lupta cu boala.

Usatîi spune că pentru a evita o îmbolnăvire în masă cu Covid-19 este necesar ca toate școlile și grădinițele, dar și întreprinderile care nu produc mărfuri de primă necesitate să-și sisteze activitatea.

Amintim că, în Republica Moldova, a fost înregistrat primul caz confirmat de infectare cu Covid-19. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, revenită sâmbătă din Italia. În total, în avionul care a adus în Republica Moldova primul caz de coronavirus s-au aflat 136 de persoane, inclusiv membrii echipajului, patru cetăţeni din Transnistria și 10 ucraineni.

Totodată, alte trei persoane sunt suspectate de contaminare cu coronavirus.

Про короновирус и не только.

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Понедельник, 9 марта 2020 г.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x