Țigări și alcool în valoare de 250 mii lei au fost ridicate dintr-un service auto din raionul Soroca

Fabricau țigarete autohtone de diverse mărci într-un service auto din raionul Soroca. Centrul de deservire aparține unui bărbat în vârstă de 52 ani. Pe lângă țigarete, oamenii legii au găsit în service și 1.700 litri de alcool. Proprietarul spune că nu cunoaște nimic despre cele găsite și nu are acte de proveniență asupra lucrurilor.

Perchezițiile la centrul de deservire auto au făcut parte dintr-o cauză penală inițiată pentru contracararea contrabandei cu produse de tutungerie.

În timpul efectuării acestora, au fost depistate diverse mărci de țigarete care aveau timbrele de acciz falsificate. În total au fost ridicate aproape 12 mii de țigarete, echivalentul la aproximativ 600 de pachete cu țigări. Mai mult, într-o încăpere alăturată au fost identificate 29 de recipiente din masă plastică cu volumul de 25 litri fiecare și un alt vas de o tonă. Acestea erau pline cu lichid incolor și cu miros specific de alcool. Câteva cartele telefonice, un caiet cu însemnări și alte obiecte care fac parte a procesului verbal, de asemenea au fost ridicate pentru a fi examinate.

Ca urmare, toate bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte la subdiviziunea instituției de frontieră din nordul țării. În prezent echipa de lucru examinează toate circumstanțele pentru elucidarea cazului și identificarea persoanelor implicate în comiterea faptelor descrise mai sus.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x