Focuri de armă pe o stradă din Bălți. Un bărbat a încercat să înjunghie cu un cuțit mai mulți trecători, după care a vrut să-și pună capăt zilelor

Focuri de armă pe o stradă din orașul Bălți, după ce un bărbat a sărit în fața unei mașini, a încercat să înjunghie câțiva oameni, apoi să se sinucidă. Oamenii legii au reușit într-un final să imobilizeze bărbatul.

Incidentul s-a produs în regiunea Podului Chișinăului, în jurul orei 12.30. Un echipaj de patrulare a fost anunțat de către un cetățean, că un pieton intenționat s-a aruncat în fața unui camion de marca Mercedes. Șoferul tirului a reușit să frâneze la timp, izbutind să evite tragedia.

În același timp, în trafic a stopat mașina un alt șofer, care s-a apropiat să ofere ajutor crezând că este vorba de un accident. Deodată, pietonul agresiv a scos un cuțit și a amenințat ambii șoferi. La un moment dat, unul dintre conducători a reușit să-l sustragă și să-i ia cuțitul, însă acesta a scos din buzunar un alt cuțit, continuându-și amenințările.

Între timp, la fața locului au ajuns inspectorii de patrulare care au dus tratative de calmare, convingere și retragerea acțiunilor ilegale, însă fără de succes. Bărbatul a sărit la alte două persoane, care treceau pe alături.

Polițiștii au înconjurat bărbatul agresiv și au întreprins toate măsurile pentru a-l dezarma, însă acesta a atacat un polițistul cu obiectul ascuțit. Colegul polițistului a fost nevoit să aplice arma din dotare, efectuând o împușcătură de avertizare în plan vertical, dar agresorul continua să fie extrem de violent cu toți cei din jur, oamenii legii fiind nevoiți să efectueze focuri in membrele inferioare ale acestuia imobilizându-l.

După ce a căzut la pământ, bărbatul a încercat să-si aplice o tăietură în regiunea gâtului, cu scop de sinucidere, acțiune curmată de poliție. Oamenii legii au solicitat intervenția medicilor. La moment, persoana se află în afara oricărui pericol.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, organul de urmărire penală și cel al procuraturii urmând să califice acțiunile persoanei agresive.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *