Un bărbat din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA pentru trafic de influență. Ar fi cerut 1.400 de euro pentru două permise de conducere

Un bărbat din Bălți a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind suspectat de trafic de influență. Acesta ar fi promis să ajute două persoane să obțină permisul de conducere contra mită.

Potrivit informației preliminare, suspectul ar fi susținut că are influență asupra unei persoane publice din cadrul Secției de Calificare a Conducătorilor Auto din Bălți, pe care poate s-o determine să îi favorizeze pe denunțători la susținerea probelor teoretice și practice ale examenului de obținere a permisului de conducere. Acesta ar fi pretins în total 1.400 de euro de la denunțători și a primit 600 sub controlul ofițerilor, lângă Piața Centrală din Bălți.

În urma măsurilor speciale de investigație, suspectul a fost reținut. Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de până la 150.000 lei sau până la 6 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x