Locuitorii raioanelor Edineț și Briceni sunt așteptați pe 5 și 6 iunie la Maratonul Vaccinării împotriva infecției COVID-19

În acest weekend, pe 5 și 6 iunie, în orașele Edineț și Briceni, va fi organizat Maratonul Vaccinării împotriva COVID-19. Doritorii de a se proteja de virusul ucigaș vor avea posibilitatea să se vaccineze fără programare și doar cu buletinul de identitate.

Astfel, în perioada 5 – 6 iunie, în orașul Edineț vor fi amenajate trei puncte de vaccinare în trei locații diferite. Este vorba de piața „Ștefan cel Mare” de pe strada Independenței, regiunea piețelor centrale și agricole, dar și pe teritoriul Gării Auto Inter-rurală. Punctele vor activa în intervalul orelor 9.00 și 16.00.

La Briceni, maratonul se va desfășura doar duminică, 6 iunie, în intervalul orelor 9.00 și 15.00. Aici va fi amenajat doar un punct de vaccinare și va fi amplasat pe strada Independenței.

Autoritățile îndeamnă locuitorii din raioanele respective să se vaccineze împotriva COVID-19 pentru a-și proteja familiile și pentru a stopa pandemia.

Menționăm că în Republica Moldova, vaccinarea împotriva infecției COVID-19 este gratuită.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x