/FOTO/ Accident violent în raionul Briceni. Un bărbat și un minor la un pas de moarte

Un bărbat în vârstă de 32 ani și un minor de 16 ani, au fost la un pas de moarte, după ce o remorcă s-a dezasamblat de la unitatea de transport la care era tractată și s-a lovit violent în mașina acestora.

Accidentul s-a produs vineri, 4 iunie, în jurul orei 14.45, pe traseul M-5 din raionul Briceni. Un bărbat în vârstă de 51 ani, conducând un microbuz de marca Mercedes, care tracta și o remorcă, a nimerit într-o curbă periculoasă. La un moment dat, remorca s-a decupat de microbuz și a ieșit pe banda opusă a traseului, unde s-a lovit într-un automobil Fiat, în care se afla bărbatul de 32 ani și minorul.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md, că în urma accidentului rutier, conducătorul automobilului Fiat, a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Raional Briceni, acesta însă a refuzat spitalizarea. Conducătorii unităților de transport, nu se aflau în stare de ebrietate.

În microbuzul de marca Mercedes se mai aflau pasageri, însă aceștia au părăsit locul accidentului până la sosirea oamenilor legii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x