Un bărbat în stare de ebrietate a provocat un accident rutier în orașul Sângerei, după ce a încercat să scape de urmărirea polițiștilor

S-a urcat la volan în stare de ebrietate și a încercat să scape de urmărirea agenților de patrulare, însă nu a ținut cont de viteză și s-a tamponat cu automobilul într-o altă mașină parcată pe marginea carosabilului. Este isprava unui bărbat în vârstă de 60 ani, locuitor al satului Mereni din raionul Anenii Noi.

Totul s-a produs în seara zilei de miercuri, 9 iunie. Bărbatul în cauză, conducea un automobil de marca Toyota, pe drumul local din apropierea satului Mândreștii Noi din raionul Sângerei. Acesta a fost fixat de radarul poliției că se deplasa cu 113 kilometri pe oră.

Agenții de patrulare l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale și a accelerat viteza. Ajungând pe strada Independenței din orașul Sângerei, șoferul beat nu a ținut cont de viteză și s-a tamponat cu automobilul într-o altă mașină parcată pe marginea carosabilului.

În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Sângerei pentru îngrijiri medicale.

La moment, acesta este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *