/FOTO/ Incendiu în apropierea raionului Râșcani. O femeie a intrat în stare de șoc, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări

O femeie a intrat în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce casa în care locuia i-a fost mistuită de flăcări.

Incendiul s-a produs în după-amiază zilei de sâmbătă, 12 iunie, într-un sector de vile din apropierea raionului Râșcani. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15.47.

La fața locului au intervenit patru echipe de pompieri. Aceștia au stabilit că focul a distrus aproximativ 80% din acoperișul unei locuințe cu două nivele, bunurile materiale din interiorul casei, construcția garajului, dar și o mașină de model Ford Escort aflată în interior.

Pompierii au reușit să evacueze cinci butelii de gaz de tip propan butan, care riscau să producă o explozie. În urma arderii nu au fost raportate victime.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de către specialiști. În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 30 situații de risc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x