/VIDEO/ Doi pompieri din Bălți și-au încheiat activitatea profesională sub jeturi de apă

Doi pompieri din Bălți și-au încheiat activitatea profesională sub jeturi de apă refulate din furtunuri. Este vorba despre Plutonierii adjutanți Lefter Victor și Scripcari Vasile, care s-au pensionat după ce și-au dedicat peste 25 ani din viață vocației de pompier.

Salvatorii au fost conduși într-un mod inedit, fiind scăldați în jeturi de apă în semn de respect și admirație pentru munca depusă și sacrificiul de care au dat dovadă pe parcursul anilor în exercitarea misiunilor de salvare.

Aceștia au fost felicitați pentru realizări, iar colegii i-au aplaudat pentru curajul și rezistența cu care au îndeplinit toate operațiunile de salvare. Pe parcursul activității de serviciu, salvatorii au participat la numeroase operațiuni de căutare-salvare, de descarcerare, de salvare de la înălțime și din fântâni, acumulând pe parcursul vieții o experiență bogată pe care nu  au ezitat să o împărtășească cu colegii mai tineri.

Victor Lefter și Vasile Scripcari au instruit mai multe generații de salvatori din cadrul instituției deținând de asemenea și statut de formatori.

Tradiția de a scălda în jeturi de apă, pompierii trecuți în rezervă, este una apreciată de efectivul de trupă și comandă și reprezintă un simbol al curajului, devotamentului și sacrificiului în exercitarea misiunilor de salvare de către angajați.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x