Patru tineri din Bălți au fost reținuți pentru comercializarea drogurilor în nordul țării

Patru tineri din Bălți, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani, au fost reținuți de oamenii legii pentru 72 de ore, pentru comercializarea drogurilor în zona de nord a țării.

Din luna ianuarie și până în prezent, grupul infracțional a creat magazine online prin aplicația „Telegram”, utilizând terminale valutare, plasând drogurile în ascunzișuri, astfel evitând contactul direct cu consumatorii.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile și automobilele acestora, oamenii legii au depistat și ridicat 57 de pachețele cu droguri, 19.120 lei, cartele și documente bancare, telefoane mobile de pe care erau administrate magazinele virtuale, carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate, cartele SIM, un cântar electronic, precum și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

Pe acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Conform legislației penale în vigoare, tinerii riscă închisoare de la 7 până la 15 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x