Tractorul de model Massey Ferguson, 8 S este disponibil deja și în Republica Moldova

Compania “Agri-Solutions”, unica importatoare a tehnicii agricole de clasă Premium – Massey Ferguson a prezentat clienților săi cele mai noi utilaje agricole de pe piața internațională, în cadrul Galei  Massey Ferguson 2021, organizată pe teritoriul unei berării din raionul Florești.Vedeta acestui an este tractorul Massey Ferguson 8S – modelul unde fermierii vor găsi îmbinarea perfectă a confortului și puterii de tracțiune.

Tractorul de model Massey Ferguson, 8 S este disponibil deja și în Republica Moldova grație companiei “Agri-Solutions”. Fermierii care au procurat tehnică agricolă de la brandul  Massey Ferguson spun că sunt foarte mulțumiți și recomandă cu încredere aceste utilaje și colegilor lor de breaslă. Mai mult, potrivit agricultorilor dealer-ul acestui brand în Republica Moldova are o echipă pregătită să le acorde tot suportul necesar.

Reprezentații “Agri-Solutions” SRL susțin că de la un an la altul cererea crește, pentru că fermierii din țara noastră preferă să investească în tractoare, combine și agregate moderne care să le asigure un randament înalt pe parcursul mai multor ani.

Fermierii care aleg să cumpere tehnica agricolă de la reprezentații “Agri-Solutions” SRL beneficiază de consultanță și asistență de lungă durată.

Agri-Solutions” SRL a fost înființată în 2018 și este unica importatoare a tehnicii agricole de clasa Premium – Massey Ferguson și KUHN, în Republica Moldova.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x