Un bărbat din Edineț a fost bătut de un grup de persoane de etnie romă

Un bărbat în vârstă de 35 ani, din orașul Edineț, a fost bătut în plină stradă de un grup de persoane de etnie romă. Totul s-a produs în seara de 1 iulie, în jurul orei 21.30, pe strada Valentin Roșca din orașul Edineț.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 35 ani, se deplasa cu automobilul pe o stradă din Edineț, la un moment dat, acesta a văzut un grup de trei persoane, care se deplasau pe partea carosabilă și a încetinit viteza mijlocului de transport. Una din persoane a lovit cu pumnul peste caroseria automobilului, iar conducătorul auto a oprit mașina. Între el și grupul de provocator s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie.

Persoanele implicate în conflict au fost audiate pe caz și le-au fost eliberate îndreptări la Centrul de Medicină Legală întru stabilirea gravității leziunilor corporale primite.

Victima, sub protecția anonimatului, a comunicat pentru TVN.md, că agresorii l-au amenințat cu moartea și cu răfuiala rudelor și apropiaților lui.  

Pe cazul dat, se întreprind toate măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.

 Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x