Un bărbat din raionul Ocnița a amenințat polițiștii că îi va tăia cu un cuțit, după ce aceștia au venit să aplaneze un conflict

Un bărbat în vârstă de 37 ani, locuitor al satului Paustova din raionul Ocnița, a fost reținut pentru 72 de ore. Fiind în stare de ebrietate acesta și-a agresat fizic sora, iar la venirea oamenilor legii a luat un cuțit și a spus că își pune capăt zilelor, dar s-a răzgândit și a amenințat polițiștii că îi va tăia cu obiectul ascuțit.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 1 iunie, în jurul orei 20.20. După ce oamenii legii au fost chemați în localitatea Paustova să aplaneze conflictul, bărbatul se comporta în continuare agresiv. La un moment dat, acesta a luat un cuțit și a amenințat că se sinucide, dar la scurt timp a îndreptat cuțitul spre angajații poliției. Oamenii legii au aplicat mijloacele speciale și anume gazul lacrimogen și cătușele.

Pe numele bărbatului a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele, iar pe faptul amenințării cu cuțitul a angajaților de poliție, a fost înregistrat un material aparte și se va documenta cazul conform legii în vigoare.

 Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x