Un bărbat din raionul Briceni a fost ucis în bătaie, după ce a intervenit în soluționarea unui conflict în care era implicat și fiul său

Un bărbat în vârstă de 42 ani, locuitor al satului Șirăuți din raionul Briceni, a murit pe patul de spital, după ce a fost snopit în bătăi de mai mulți țineri, în timp ce a intervenit în soluționarea unui conflict, în care era implicat și fiul său.  

Incidentul s-a produs în noaptea de 8 iulie, în jurul orei 1.00. Un grup de tineri, locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 ani, se aflau într-un local din satul Șirăuți. La un moment dat, între ei și un alt grup de tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie.

Unul din tinerii care locuia în apropiere a mers acasă și și-a chemat în ajutor tatăl de 42 de ani. Venit la locul incidentului, tatăl, care avea în mână un o ștachetă, a lovit unul din tinerii care se băteau pentru a-i opri. În schimb, a fost lovit cu pumnii și picioarele în regiunea capului de către doi dintre agresori. În același timp un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict.

Bărbatul de 42 ani, a fost transportat la spital în stare gravă, unde la scurt timp a decedat din cauza leziunilor primite.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22, ani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Oamenii legii efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x