/VIDEO/ Două persoane au scăpat ca prin urechea acului, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o locomotivă în raionul Briceni

Un bărbat și o femeie din orașul Lipcani, raionul Briceni, au scăpat ca prin urechea acului, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o locomotivă.

Incidentul s-a produs marți, 13 iulie, în jurul orei 9.35, în orașul Lipcani. Un bărbat în vârstă de 60 ani, conducând un automobil de marca Opel, având ca pasageră o femeie de 56 ani, a ignorant semnele luminoase a semaforului de la calea ferată și a continuat deplasarea. În acel moment, automobilul a fost lovit de o locomotivă, care tracta șapte vagoane, deplasându-se din direcția satului Criva spre direcția orașului Lipcani.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md, că în urma accidentului nicio persoană nu a avut de suferit.

Șoferul automobilului a fost atras la răspundere contravențională. Acesta s-a ales cu o amendă de 1.200 lei și șase puncte de penalizare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x