Tânăr mort în raionul Drochia. A avut un conflict cu un grup de cinci persoane

Un tânăr din Chișinău în vârstă de 21 ani, s-a stins din viață, după ce a fost găsit la sol de propria mamă. Înainte de tragedie, acesta a avut un conflict cu cinci persoane în satul Nicoreni din raionul Drochia.

La 18 iulie, în jurul orei 2.30, doi frați de 17 și 21 ani, ambii locuitori ai municipiului Chișinău, aflându-se în ospeție la buneii săi din satul Nicoreni, fiind în stare de ebrietate, au avut un conflict cu un grup de patru tineri din localitate cu vârste cuprinse între 20 și 25 ani.

În timpul conflictului, tânărul de 21 ani din Chișinău a lovit cu pumnul în față pe unul din grupul de tineri, apoi a plecat la domiciliul bunicii. În jurul orei 3.15, grupul de tineri, deja cinci la număr, au venit să ceară socoteală.

Peste 20 de minute, tânărul de 21 de ani, a fost depistat la sol, în stare inconștientă, de către mama sa, care a solicitat ambulanța. La sosirea medicilor s-a constatat decesul tânărului.

Fiind examinat de medicul legist, în condițiile secției tanatologie, au fost depistate leziuni corporale, care nu au legătură cauzală cu decesul tânărului. Totodată, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală pentru „Huliganism”, iar doi tineri din grupul celor cinci au fost reținuți pentru 72 de ore.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x