Femeie din Soroca omorâtă în raionul Florești și lăsată să zacă pe marginea căii ferate

O femeie în vârstă de 50 ani, originară din raionul Soroca, a fost omorâtă cu cruzime și lăsată zacă lângă calea ferată dintr-o localitate din raionul Florești.

În dimineața zilei de 21 iulie, oamenii legii au fost anunțați că în satul Putinești din raionul Florești a fost omorâtă o femeie. Pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit, în regiunea gâtului și toracelui. Locuitorii satului o cunoșteau pe victimă ca o persoană consumatoare de alcool și cu un mod de viață dezordonat.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost identificată persoana care ar fi comis infracțiunea. Aceasta s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Potrivit oamenilor legii, femeia a consumat împreună cu bănuitul băuturi alcoolice, între ei iscându-se un conflict. În timpul conflictului aceasta l-ar fi numit cu diverse cuvinte necenzurate. În consecință, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri în cu un obiect ascuțit confecționat artizanal. Ulterior, bănuitul a încercat să ascundă obiectul infracțiunii, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală. Dacă vinovăția bărbatului va fi dovedită, atunci acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 până la 15 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x