Cadavrul carbonizat găsit anul trecut pe un câmp din raionul Florești încă nu a fost identificat. Poliția solicită repetat ajutorul cetățenilor

Mai bine de șapte luni, cadavrul carbonizat găsit pe un câmp din apropierea satului Nicolaevca din raionul Florești, rămâne neidentificat. Oamenii legii cer din nou ajutorul cetățenilor pentru a identifica cadavrul persoanei.

Se presupune că este o tânără cu vârsta de aproximativ 16 – 20 ani, cu înălțimea de 1,65 metri. Aceasta avea o corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții erau toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Republicii Moldova, în cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

Persoanele care dețin informații privind identificarea cadavrului și verificarea semnalmentelor descrise ce pot coincide sunt rugate să anunțe la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x