Ministerul Sănătății a lansat o campanie de informare a populației din mediul rural despre importanța vaccinării împotriva COVID-19

O campanie de informare a populației din mediul rural despre importanța  vaccinării împotriva virusului COVID-19 a fost lansată de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu sprijinul Băncii Mondiale.

Campania, intitulată „Vaccinează-te, pentru ca viața să revină la normal!”, cuprinde o importantă componentă mediatică, sub forma unor spoturi de promovare video și audio, în limbile română și rusă, care vor fi difuzate la posturile de radio și televiziune locale și naționale.

De asemenea, în cadrul campaniei, echipe mobile de specialiști în sănătate publică și comunicare vor vizita timp de câteva luni localități din 24 de raioane ale Republicii Moldova, în special satele în care se atestă o rată joasă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Experții, care se vor deplasa din sat în sat, într-un mijloc de transport inscripționat cu însemnele campaniei, numit „Autocarul Sănătății”, vor discuta cu cetățenii despre importanța și beneficiile vaccinării.

Din echipele mobile de experți fac parte specialiști în sănătate publică și comunicare din România și Republica Moldova. Campania de comunicare este realizată în cadrul proiectului Băncii Mondiale „Răspuns de urgență la COVID-19 în Republica Moldova”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x