Mai mulți agenți economici din Bălți vindeau haine cu etichete false de brand-uri renumite

Mai mulți agenți economici din Bălți vindeau pe piață articole vestimentare și încălțăminte cu aplicarea etichetelor unor brand-uri renumite, comercializarea cărora este limitată prin lege pe teritoriul țării.

Acțiunile au fost întreprinse în vederea documentării cazurilor de comercializare a bunurilor pe care sunt aplicate semne identice sau similare cu mărcile de notorietate mondială.

Astfel, polițiștii  au documentat mai multe persoane care își desfășurau activitate de întreprinzător pe teritoriul Pieței din municipiul Bălți, care comercializau ilicit articole vestimentare și încălțăminte de brand. Aceștia sunt suspectați că ar aproviziona piețele din nordul țării cu asemenea marfă.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, ofițerii de investigație au ridicat bunuri în valoare de circa 200.000 lei. Marfa urmează a fi expediate organelor abilitate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat titularilor de marcă.

Persoanele implicate, riscă amendă de la 57.500 până la 67.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 ore.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x