Șoferul care a provocat accidentul rutier din raionul Râșcani, soldat cu decesul unui polițist de frontieră, a fost reținut

Șoferul care a provocat accidentul rutier în apropiere de satul Pârjota, raionul Râșcani, soldat cu decesul unui polițist de frontieră și a fugit de la fața locului, a fost reținut de oamenii legii.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 57 de ani, originar din Șoldănești și care locuiește în orașul Bălți. Forțele de ordine l-au depistat într-o fâșie forestieră de la hotarul raionului Râșcani cu municipiul Bălți. Suspectul avea la el cheile mașinii implicate în accident. Acesta a declarat că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat. El a recunoscut că a băut două beri. În momentul reținerii, alcool în aerul expirat avea 0,12 mg/l.

TVN.md amintește că în dimineața zilei de 29 august, un polițist de frontieră, în vârstă de 35 de ani, a murit pe patul de spital, după ce mașina în care se afla, a fost tamponată frontal de un alt automobil. Acesta era căsătorit și avea doi copii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x