Igor Grosu întreprinde o vizită în România: „Am convenit să reanimăm relațiile la nivel interparlamentar pe mai multe domenii”

Preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, întreprinde o vizită în România. Oficialul participă astăzi la deschiderea celei de-a doua sesiuni parlamentare a Camerei Deputaţilor din România.

„În această dimineață m-am bucurat să-l revăd la București pe președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, Ludovic Orban. I-am mulțumit Domniei Sale, pentru implicare și sprijinul acordat de-a lungul timpului. Această relație de prietenie dintre statele noastre generează beneficii concrete pentru cetățeni și ne ajută în continuare să luptăm pentru un viitor mai bun. Am convenit să reanimăm relațiile la nivel interparlamentar pe mai multe domenii, iar o primă dovadă sunt întrevederile colegilor mei cu conducerea Comisiilor parlamentare omoloage din camera deputaților. Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituţii fundamentale vor atinge cel mai înalt grad de cooperare de la Independență încoace”, a declarat Grosu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Igor Grosu va avea întrevederi cu președintele României, Klaus Iohannis și cu președinta Senatului României, Anca Dragu. Din delegaţia Republicii Moldova fac parte 11 deputaţi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x