Cavcaliuc, după ce a fost cerută căutarea sa internațională: „Procuratura continuă circul la comanda politicienilor”

Ex-șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o reacție după ce autoritățile de la Chișinău au anunțat căutarea internațională a acestuia prin intermediul Interpol.

Într-un video postat pe o rețea de socializare, Cavcaliuc menționează că această informație reprezintă „un show și circ de 2 bani” din partea Procuraturii Generale.

„Procuratura continuă circul la comanda politicienilor cărora le suntem incomozi atât eu, cât și echipa PACE. Înainte să plec în deplasare în Marea Britanie, eu am informat Procuratura printr-o scrisoare pe care am semnat-o personal, am trimis-o și am anexat ordinul de deplasare de serviciu al companiei unde activez. Cu toate acestea, Procuratura continuă să facă show și circ de 2 bani doar pentru a mă ponegri”, a declarat Cavcaliuc.

De asemenea, Cavcaliuc susține faptul că atât el, în calitate de președinte de partid, cât și colegii săi au devenit incomozi politicienilor care „au influență”.

„Procuratura continuă să facă circ și show de doi bani doar pentru a face titluri de știri, doar pentru a mă ponegri, a ponegri reputația mea, dar și a partidului PACE, pe care-l conduc”, a conchis Cavcaliuc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x