Î.S.„Administrația de Stat a Drumurilor” are un nou director

 Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” are un nou director general interimar. Sergiu Bejan a fost numit de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu și de directorul Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac

Ministrul Spînu i-a urat succes noului director, menționând că îi revine o responsabilitate mare.

Preia un domeniu care necesită, cu atenție, monitorizat, dezvoltat și pus la punct – fără mită, fără a face favoruri cuiva”, a declarat Spînu.

Directorul general interimar al ASD a mulțumit pentru încrederea acordată și a precizat că va depune tot efortul pentru a îmbunătăți infrastructura de transport din țară:

Vom face ca drumurile bune să nu fie doar pe hârtie. Îndemn colaboratorii să fie proactivi, să vină cu idei și soluții pentru îmbunătățirea drumurilor naționale, sporirea siguranței rutiere și asigurarea unui trafic în condiții de fluență și continuitate”, a punctat Sergiu Bejan.

Sergiu Bejan are o vastă experiență în domeniul academic, în calitate de decan al facultății Urbanism și Arhitectură a Universității Tehnice a Moldovei, cât și în proiectarea drumurilor și podurilor. De asemenea, este expert tehnic atestat în domeniile construcții rutiere și feroviare, cât și autor a peste 25 de articole și publicații științifice. Noul director al ASD a absolvit și susținut diploma de doctor în inginerie mecanică la Universitatea „Dunărea de Jos Galați” Facultatea de Mecanică din Brăila, România.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x