Cavcaliuc, căutat de procurori, recrutează oameni la muncă în Londra

Gheorghe Cavcaliuc, liderul formațiunii PACE, care figurează drept bănuit în dosarul Verde de briliant și care este de negăsit de mai bine de două luni de către oamenii legii, recrutează angajați pentru firma sa, deschisă recent în Marea Britanie. Acesta promite „compatrioților” săi „locuri de muncă bine plătite” la Londra.

„Dragi compatrioți! Am anunțat anterior că, voi oferi mai multe locuri de muncă bine plătite în or. Londra, Marea Britanie și, prioritar, voi angaja conaționali de-ai noștri. Cei cointeresați, vă îndemn să vedeți pozițiile vacante la care puteți aplica cu încredere”, a scris Cavcaliuc, într-o postare pe pagina sa de Telegram.

Potrivit anunțului, 36 de posturi sunt vacante.

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, și-a deschis pe 1 septembrie o firmă în orașul Londra.

Amintim că săptămâna trecută,  Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că atât el, în calitate de președinte de partid, cât și colegii săi au devenit incomozi politicienilor care „au influență”: „ Procuratura continuă circul la comanda politicienilor cărora le suntem incomizi”, a enunțat Cavcaliuc. Anunțul a fost făcut în contextul în care autoritățile de la Chișinău au propus anunțarea acestuia în căutare internațională.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x