În trei raioane din nordul țării se va desfășura o campanie privind importanța și beneficiile vaccinării împotriva COVID-19

Începând cu 14 septembrie, în trei raioane din nordul țării se va desfășura campania de informare a populației din zonele rurale privind importanța și beneficiile vaccinării împotriva infecției COVID-19. Este vorba despre raioanele Drochia, Sîngerei și Glodeni.

Campania are drept scop creșterea acceptabilității populației din zonele rurale de a se vaccina împotriva COVID-19. Totodată vor fi desfășurate instruiri cu specialiștii din domeniul sănătății, asistenței sociale, educație, autorități publice locale, reprezentanți ai cultelor religioase, despre beneficiile vaccinării și cum să comunice eficient populației despre vaccinuri, tehnici de consiliere și promovarea vaccinării.

Tot în această perioadă campania se va desfășura și în raioanele Leova, Taraclia și UTA Găgăuzia. Echipele mobile au scopul de a ajunge în 24 de localități ale țării, pe parcursul a patru luni.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x