Tragedia din Hîncești. Tânăra, împușcată mortal de logodnicul său era studentă la medicină, anul I

Tânăra din Hîncești care a fost împușcată mortal de logodnicul său, duminică noaptea, activa în calitate de asistentă medicală la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfînta Treime” din Chișinău. Totodată, potrivit unei postări pe pagina personală de facebook, anul acesta tânăra a început studiile la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” la Facultatea de Medicină Generală.

Administrația spitalului a postat un mesaj de condoleanțe: „ Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală în Departamentul Primiri Urgențe.
Născută în anul 1997, a urmat studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din anul 2019, după absolvirea studiilor și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.
Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos.
Zbor lin, Ana!”
 Foto Tragedia din Hîncești. Tânăra, împușcată mortal de logodnicul său era studentă la medicină, anul I 2 21.09.2021
Tânăra de doar 23 de ani, a fost cerută în căsătorie, în luna august 2021.
Foto Tragedia din Hîncești. Tânăra, împușcată mortal de logodnicul său era studentă la medicină, anul I 3 21.09.2021
Amintim că tânăra a fost împușcată mortal de logodnicul ei, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă. După ce și-a împușcat iubita, tânărul s-ar fi sinucis.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x